Home
Amihez ajánljuk a Organikus Szaniter Tisztító koncentrátum - Fürdőszobai és Konyhai tisztítószer - 5L - újrahasznosított csomagolásban terméket:

Organikus Szaniter Tisztító koncentrátum - Fürdőszobai és Konyhai tisztítószer - 5L - újrahasznosított csomagolásban

A Cleaneco Szaniter tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Használhatja kerámia, zománc, rozsdamentes, műanyag és üvegfelületek, csaptelepek tisztítására is.
4 082 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Listaár Brutto
4 082 Ft
Listaár Netto
3 214 Ft
Kedvezményes ár brutto
4 082 Ft
Kedvezményes ár netto
3 214 Ft
Kedvezmény
0%
Súly:
5.35 kg
Szállítási idő:
1-2 nap
Terméket csak belépés után tud vásárolni.
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Alkalmazási terület: A Cleaneco Szaniter tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Használhatja kerámia, zománc, rozsdamentes, műanyag és üvegfelületek, csaptelepek tisztítására is. Alkalmazhatja fürdőszobai felületek felmosására, ebben az esetben hígítsa a szert az alábbiak szerint. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

Felhasználási  Javaslat: A koncentrátum hígítása napi felhasználás esetén 5-10%-ban javasolt.

Eseti- és nagytakarításnál használhat töményebb hígítást 10-100% között. A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezze a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 1-3 percig ezt követően öblítse tiszta vízzel, vagy törölje le puha ronggyal.

Felmosásához 5 liter vízhez adjon 25-50 ml-t a készítményből. Használat előtt végezzünk próba tisztítást egy kevésbé látható felületen.

Összetétel:  Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. 

Letölthető dokumentumok - Organikus szanitertisztító koncentrátum

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Ugrás az oldal tetejére