Home
Amihez ajánljuk a Hideg Zsíroldó 5L - újrahasznosított csomagolásban terméket:

  Hideg Zsíroldó 5L - újrahasznosított csomagolásban

  Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos szennyeződéseket a felületekről. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására.
  4 989 Ft
  Elérhetőség:
  raktáron
  Listaár Brutto
  4 989 Ft
  Listaár Netto
  3 928 Ft
  Kedvezményes ár brutto
  4 989 Ft
  Kedvezményes ár netto
  3 928 Ft
  Kedvezmény
  0%
  Súly:
  5.70 kg
  Szállítási idő:
  1-2 nap
  Terméket csak belépés után tud vásárolni.
  Termékleírás
  Összetétel
  Letöltések
  Vélemények

  Alkalmazási terület: Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos szennyeződéseket a felületekről. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalmas konyhai eszközök, berendezések, sütők, szagelszívók hatékony tisztítására. Kerámialapos tűzhelyre nem használható!

  Felhasználási javaslat: A szer erősen lúgos, csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani, igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb. Szórófejes palackba töltve, rendszeres használatnál 50%-os hígításban, alkalmi használatnál töményen vigye fel a tisztítandó felületre. Konhyai eszközök, berendezések zsírtalanítását követően a tisztított felületet bő vízzel töröljük át, és távolítsuk el az alkalmazott vegyszert.

  Összetétel: Összetevők a 648/2004/EK szerint: 5%-nál kevesebb: nemionos felületaktív anyagok, EDTA és sói. A veszélyt meghatározó összetevő: kálium-hidroxid. 

  Letölthető dokumentumok - Hideg zsíroldó

  Hozzászólás(0)

  Értékelés:
  Vélemény:
  Ugrás az oldal tetejére